середа, 05 вересня 2007 12:19

Генпрокуратура виявила Михайла Гуцерієва в Туреччині

Колишній глава "Русснефті" Михайло Гуцерієв, який оголошений в міжнародний розшук, виявлений в Туреччині. Гуцерієв вилетів до Туреччини 30 липня з Мінська. Представники відомства уточнили, що підприємець був оголошений в міжнародний розшук тільки після того, як стало ясно, що він виїхав з країни.

Російське посольство в Туреччині повідомило, що не має в своєму розпорядженні інформації про місцезнаходження бізнесмена на території країни.

Гуцерієв звинувачується в ухиленні від сплати податків і незаконному підприємництві. Сам бізнесмен охарактеризував пред"явлені йому звинувачення як "смішні" і такі, що "не витримують навіть поверхневої критики". Він пішов з поста глави "Русснефті" в кінці липня.

Востаннє підприємця бачили на публіці 23 серпня на похоронах його сина Чингисхана, який загинув від травм, отриманих в автомобільній аварії. Інцидент відбувся в Москві, а похорони відбулися в Північній Осетії, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура виявила Михайла Гуцерієва в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі