понеділок, 06 вересня 2010 14:18

Генпрокуратура сказала, кому Київ продав "Київводоканал" і "Київгаз"

Генпрокуратура сказала, кому Київ продав "Київводоканал" і "Київгаз"

Київ продав пакети акцій ВАТ "Київводоканал" і ВАТ "Київгаз", повідомила Генпрокуратура в позовній заяві до Печерського районного суду від 2 вересня, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"У період з грудня 2009 - березня 2010 року службові особи Головного управління комунальної власності (ГУКС) Києва виконавчого органу КМДА, за сприяння посадових осіб Української універсальної товарної біржі, явно перевищуючи свої службові повноваження, діючи навмисно на користь третіх осіб - ТОВ "ФК "Новий регіон", незаконно реалізували пакети акцій ВАТ "Київводоканал" і ВАТ "Київгаз" вказаній компанії", - йдеться в ухвалі суду з посиланням на матеріали позову.

За оцінками Генпрокуратури, бюджету міста завданий збиток 16,365 млн грн.

Як повідомлялося, на минулому тижні стало відомо, що за такою ж схемою тому ж покупцеві у липні 2009 року Київ продав 80% акцій ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура сказала, кому Київ продав "Київводоканал" і "Київгаз" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі