четвер, 30 жовтня 2008 13:55

Генпрокуратура Молдови спростувала постачання зброї Грузії

Генеральна прокуратура Молдови заявила, що Кишинів не поставляв зброю Грузії. В результаті проведеної перевірки було встановлено, що Міноборони не продавало збройним силам Грузії 122-міліметрові і 152-міліметрові снаряди до гаубиць типу D-20 і M-30, як стверджувалося в ЗМІ.

Прокуратура встановила, що в ДП "Залізниця Молдови" не надходили заявки на транспортування зброї і боєприпасів, отже, перевезення зброї не здійснювалося по залізниці, а митна служба не реєструвала договір про експорт зброї і боєприпасів. У міністерство оборони або держбюджет не надходили які-небудь грошові кошти від уряду Сполучених Штатів або інших структур і установ США, призначені на покупку зброї і боєприпасів.

Генеральна прокуратура заявляє також, що розслідує цілі і причини, що змусили авторів публікацій поширювати спотворену інформацію, яка шкодить іміджу Молдови, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура Молдови спростувала постачання зброї Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі