субота, 07 квітня 2007 14:42

Гелікоптери ЦАХАЛ обстріляли бойовиків в секторі Газу

В суботу вранці вертольоти Армії оборони Ізраїлю обстріляли північ сектора Газу, пише газета Ha"aretz. По бойовиках, що знаходилися поряд з табором біженців Джабалія, було випущено не менше трьох ракет, в результаті поранено троє палестинців.

Як повідомляє Reuters з посиланням на представників організації "Ісламський джихад", убитий член "Демократичного фронту за звільнення Палестини". За словами місцевих жителів, це найзапекліша перестрілка між силами ЦАХАЛ і палестинськими бойовиками з моменту укладення перемир"я в листопаді 2006 року.

Представник ЦАХАЛ заявив, що військові відкрили вогонь після того, як виявили "підозрілу активність" біля прикордонної огорожі, де бойовики намагалися закласти вибухові пристрої.

Очевидці також повідомили, що ізраїльські танки увійшли на територію сектора Газу, проте в штабі ЦАХАЛ це спростували. В понеділок міністр оборони Ізраїлю Амір Перець дозволив військовим проводити обмежені операції проти палестинських бойовиків усередині Сектора у відповідь на ракетний обстріл, що продовжувався, повідомляєLenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Гелікоптери ЦАХАЛ обстріляли бойовиків в секторі Газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі