середа, 10 грудня 2008 09:08

Геймери стануть Бараком Обамою

Видавництво InteractiveGamingSoftware оголосило про те, що 20 січня 2009 року в продаж поступить гра CommanderinChief. Як передає AFP, цим проектом є геополітичний симулятор, який дозволить геймерам спробувати себе в ролі президента США. Гравцеві належить вирішувати економічні і енергетичні проблеми, а також питання, пов"язані з національною безпекою і тероризмом.

Всі події CommanderinChief розгортатимуться на тривимірній карті світу. У грі, за створення якої відповідає студія Eversim, будуть представлені 192 держави і 8 тисяч міст. При розробці гри були використані дані 50 міжнародних організацій, включаючи ООН, G7, НАТО і ОПЕК. Відзначимо, що CommanderinChief вийде в день інавгурації вибраного президента США Барака Обами.

За словами розробників, віртуальному президентові належить ухвалювати складні рішення, які впливатимуть і на інші держави. При цьому геймер зможе формувати власний уряд, розвивати дипломатичні відносини з різними країнами, вторгатися на територію інших держав, щоб повалити режим.

Представники InteractiveGamingSoftware також відзначили, що геймери дістануть можливість стати біля керма інших держав, наприклад, Франції, Німеччини, Іспанії або Росії. При цьому вони зможуть грати як поодинці, так і по мережі. Додамо, що охочим придбати CommanderinChief доведеться заплатити 39,95 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Геймери стануть Бараком Обамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі