субота, 19 квітня 2008 10:44

Газету, яка написала про весілля Путіна і Кабаєвої, закрили

Випуск щоденної газети "Московский корреспондент" тимчасово припинено у зв"язку з припиненням її фінансування, повідомляє newsru.com з посиланням на "Інтерфакс"

"Інтерфакс" у свою чергу посилається на генерального директора "Національної медіакомпанії" Артема Артемова. Ця компанія належить колишньому депутату Держдуми, підприємцю Олександру Лебедєву.

"Я прийняв рішення припинити фінансування газети і, відповідно, її випуск, що пов"язано з великими витратами на її видання, а також розбіжностями з редакцією з приводу її концепції", - сказав Артемов.

Він також повідомив, що Григорій Нехорошев, головний редактор газети, яка запустила інформацію про майбутнє весілля президента Росії Володимира Путіна і гімнастки Аліни Кабаєвої, подав у відставку.

Утім, Артем Артемов підкреслює, що припинення випуску ніяк не пов"язане з недавньою публікацією про особисте життя президента.

"Ні про яке політичне підґрунтя припинення випуску газети не може бути й мови", - сказав Артемов. Він підкреслив, що це "у чистому вигляді бізнес-історія".

Газету, яка написала про одруження Путіна і Кабаєвої, прикрили, але не через скандал з президентським весіллям?

"Найближчим часом ми визначимося з новою концепцією газети і бізнес-планом її розвитку", - додав Артемов.

Раніше в прямому ефірі радіо "Эхо Москвы" Олександр Лебедєв говорив, що якщо інформація - "це все-таки газетна "качка", редакції можна було б вибачитися".

Лебедєв сказав, що "Московский корреспондент" розглядає тільки у якості "проекту". Крім того, видання, за його словами, є збитковим підприємством, яке навіть продати не можна через відсутність попиту.

Відповідаючи на питання про можливе закриття газети, її власник відзначив, що спочатку потрібно з"ясувати, "хто несе "отсебятину", а хто дійсно щось передає". І пояснив, що редакцію журналу карати він не збирається, "колектив має сам нести за себе відповідальність".

Нагадаємо, днями "Московский корреспондент" написав, що Володимир Путін вже два місяці як розлучений і скоро планує одружитися на гімнастці й депутатці Аліні Кабаєвій.

У п"ятницю, 18-го квітня, олімпійська чемпіонка пригрозила подати в суд на видання, якщо воно не спростує раніше подану інформацію.

І цього ж дня прес-конференції з Сільвіо Берлусконі російський президент спростував інформацію про своє розлучення із Людмилою Путіною, повідомляє Tablo ID

Зараз ви читаєте новину «Газету, яка написала про весілля Путіна і Кабаєвої, закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі