понеділок, 21 квітня 2008 13:35

Газета, що повідомила про весілля Путіна і Кабаєвої, закрита

Припинено видання російської газети, яка стверджувала, що президент Росії нібито розлучається зі своєю дружиною заради шлюбу з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Публікація в газеті "Московський кореспондент" викликала широкий резонанс, її передрукували і процитували декілька зарубіжних видань.

Про припинення видання було оголошено через тиждень після появи тієї замітки. Як заявив генеральний директор "Національної медіакомпанії", якій належить видання, газета закрита з фінансових причин.

"Я ухвалив рішення припинити фінансування газети і, відповідно, її випуск, що зв"язано з великими витратами на її видання, а також розбіжностями з редакцією з приводу її концепції", - повідомив глава "Національної медіакомпанії" Артем Артемов.

Він підкреслив, що "ні про яку політичну підоснову припинення випуску газети не може бути і мови".

Після скандальної публікації Аліна Кабаєва погрозила подати до суду на газету. Прес-секретар гімнастки Єлизавета Овчинникова подзвонила в газету і захотіла, щоб видання надрукувало спростування.

Свій коментар довелося дати і Володимиру Путіну. Знаходячись з візитом в Італії, він відповів на відповідне питання журналіста на прес-конференції з майбутнім прем"єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі.

"У тому, що ви говорите, немає жодного слова правди", - заявив Путін, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Газета, що повідомила про весілля Путіна і Кабаєвої, закрита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі