пʼятниця, 25 квітня 2008 18:26

Гавайці судяться через футболку Бекхема

Дві гавайські сім"ї, що не поділили футболку англійця Девіда Бекхема, зустрінуться в суді. Після товариського матчу між клубами "Лос-Анджелес Гелаксі" і "Гамба Осака", що відбулося 20 лютого до Гонолулу, спортсмен подарував свою ігрову майку глядачам, які тепер сперечаються за право володіння футболкою.

Ерік і Йошика Керр стверджують, що їхній 10-річний син впродовж всього матчу тримав плакат з проханням отримати футболку Бекхема. Керрі упевнені, що після закінчення зустрічі футболіст показав пальцем на їх сина і кинув майку в його сторону, але вона дісталася іншому хлопчикові.

Ним виявився 9-річний син Уилфреда і Йошики Хо, який забрав футболку і не віддав її Керр. Керри намагалися укласти з сім"єю Хо договір, згідно з яким хлопчики володіли б ігровою майкою Бекхема по черзі, але не отримали згоди. Після цього Керри подали на Хо до суду. Адвокати сімей поки не дали ніяких коментарів.

Що стосується "Лос-Анджелес Гелаксі", то генеральний менеджер клубу Алексі Лалас заявив, що ні Бекхем, ні решта членів команди не припускала, що суперечка через футболку може зайти так далеко. "Я б запропонував судді узяти ножиці, розрізати майку навпіл і віддати кожному хлопчикові по половині футболки", - сказав Лалас, повідомляє AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Гавайці судяться через футболку Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі