четвер, 17 січня 2008 15:11

Гарвардський університет назвав Періс Хілтон Жінкою року

Гарвардський університет назвав Періс Хілтон Жінкою року
Гумористичний журнал Lampoon Гарвардського університету і драматичний кружок студентів початкових курсів цього університету "Заварний пудинг" присудили 26-річній світській левиці звання Жінки року.

6 лютого Періс поїде до Гарварду приймати нагороду, повідомили в Regent Releasing, компанії, що займається дистрибуцією її нового фільму "Красуня і чудовисько". Хілтон, яка знімалася у фільмі "Будинок воскових фігур" і серіалі "Просте життя", грає там красиву кращу подружку "бридкого каченяти". Фільм вийде на екрани 8 лютого.

Нагадаємо, що Періс також грає і в хоррор-мюзиклі "Репо! Генетична опера", в якому вона почала зніматися в Канаді, відсидівши 23 дні в лос-анджелеській в"язниці за водіння в нетверезому вигляді і без прав.

Передбачається, що в лютому Періс, здійснюючи тур на підтримку картини "Красуня і чудовисько", зупиниться в Кембріджі, передмісті Бостона в штаті Массачусетс, де знаходиться цей престижний учбовий заклад, який закінчили багато відомих людей.

Раніше жінками року Гарвард оголошував актрис Скарлетт Йоханссон, Хеллі Беррі і Сару Джесіку Паркер. Гарвардський університет був заснований в 1636 році, а клуб "Заварний пудинг" - в 1844 році, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Гарвардський університет назвав Періс Хілтон Жінкою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі