субота, 07 липня 2007 14:29

Гарі Поттер про те, хто помре в останній книзі Джоан Роулінг

Виконавець головної ролі в екранізованій "поттеріані" Денієл Редкліф вважає, що в сьомій книзі Джоан Роулінг помре його головний герой Гарі Поттер.

Нагадаємо, британська письменниця озвучила назву останньої книги в грудні 2006 року і натякнула, що двом героям призначено загинути в кінці роману. Багато "поттероманів" вирішили, що неодмінно загине юний маг, і стали робити ставки на смерть Гарі Поттера.

Проте рівно за місяць до офіційного виходу останнього роману хтось, представившись комп"ютерним хакером, заявив, що розкрив головну інтригу книги. Йому нібито вдалося зламати комп"ютер співробітника Bloomsbury - видавництва, з яким працює Роулінг, і вкрасти фінал книги.

За цією версією, жертвами в сьомому романі виявилися Герміона і Хагрід. При цьому подругу Поттера вбиває головний лиходій епопеї Волдеморт, а лісничого Хагріда - Северус Снейп. Видавництво Bloomsbury спростували версію "хакера".

Відзначимо, офіційний вихід книги намічений на 21 липня. У першу добу видавництво Bloomsbury планує продати 3 млн. копій книги, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Гарі Поттер про те, хто помре в останній книзі Джоан Роулінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі