четвер, 21 червня 2007 10:15

Ганна Курнікова скоро стане мамою (ФОТО)


Тенісистка чекає дитину від Енріке Іглесіаса.
За словами друзів співака, його давня подруга Ганна Курнікова готова подарувати йому дитину. "Хоч вони і не планували зараз, але, схоже, Ганна скоро розширить свій дует з Іглесіасом і перетворить його на тріо, - говорить друг тенісистки. - У них з Енріке скоро буде малюк".

Днями парочка відправилася разом з друзями прогулятися на яхті. І міні-наряд, який наділа цього дня Курнікова, відкрив їх таємницю. Животик, який вже стає кругленьким, вмить став помітним на стрункій фігурі тенісистки.

Курнікова зізналася, що 7 червня, на її 26-й день народження, Енріке подарував їй "любовний браслет". Крім того, на її безіменному пальці правої руки з"явився величезний діамант.
Енріке і Ганна зустрічаються вже п"ять років. Не так давно Іглесіас зіизнався, що він чоловік, який любить і завжди належатиме лише одній жінці.

Тим часом співак спростовує чутки про його швидке весілля з Курніковою. "Не вважаю, що зараз якийсь особливий момент, який примусив би мене одружуватися. Не думаю, що якийсь папірчик може щось змінити у наших стосунках. Нам з Ганною добре і так, без шлюбу", повідомляє "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «Ганна Курнікова скоро стане мамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі