вівторок, 26 лютого 2008 10:19

Гальяно створив осучаснену колекцію одягу 60-х (ФОТО)
9

Вчора 25 лютого в Парижі стартував тиждень моди.

Першим продемонстрував свою колекцію Крістоф Декарнін, який представляє будинок моди "Болмейн".

Показані Декарніном вбрання переважно облягали фігуру, були чорного кольору й прикрашені застібками-блискавками. Цей модельєр зажив собі слави як продовжувач ідей славетної Шанель. Він розвинув лаконічний стиль знаменитої маленької чорної сукні, створюючи численні її інтерпретації у сучасному дусі.

Трохи пізніше свою колекцію осінь-зима 2008-2009 продемонстрував Джон Гальяно, який є головним дизайнером модного будинку Діор.

Вся колекція цього дизайнера була виконана в стилі 60-их років. Моделі дефелювали по подіуму в епатажних зачісках з високими начосами. Макіяж був вибраний також вельми помітний: на очі моделей були нанесені тіні всіляких кислотних кольорів. Невід"ємним аксесуаром багатьох моделей були рукавички, як один з символів моди 60-их.

Сам Джон Гальяно пояснив, що надихнув його на цю колекцію візит в архіви американського журналу "Вог" 60-их років, ще коли сама Діана Вріленд редагувала цей журнал.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Гальяно створив осучаснену колекцію одягу 60-х (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі