Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 14:24

Галкін зрадив Пугачову на весіллі (ФОТО)

У сім"ї Максима нарешті сталася очікувана подія: його рідний брат Дмитро одружувався з Наталією – дівчиною, з якою він разом вже чотири роки. 

Всі гості, що прийшли на весілля, були упевнені: привітати молодих неодмінно приїде і Алла Борисівна. Проте в цей самий час примадонна працювала на замовленому концерті в Пермі. Скориставшись її відсутністю, Галкін, прийнявши неабияку кількість алкоголю, почав жваво фліртувати з чарівною брюнеткою.

На розкішному ретро-автомобілі, дарованому йому Пугачовою, Максим приїхав у ресторан за три години до початку заходу, адже всю організацію свята він узяв на себе. Галкін особисто перевірив меню, подивився розстановку столів і довго ходив уздовж сцени, намагаючись не впустити ані найменших дрібниць.

 

Як вдалося дізнатися, загадкова персона у розкішному зеленому платті на ім"я Наталі, що стала того вечора фавориткою гумориста, виявилася близькою подругою молодожонів. У самий розпал вечора, коли всі гості вже пішли у танок, вона сама підійшла до Максима і запросила його на танець. Відмовити їй Галкін не зміг. Тим більше що саме з нею пародист недавно катався на лижах під час свого відпочинку в Куршевелі.

Втім, головною красунею цього вечора була, без сумніву, Тіна Канделакі, чиє принадне декольте прикрашало дивовижної краси кольє з сапфірів і діамантів вартістю кілька сот тисяч доларів.

На жаль, настрій Тіні геть зіпсував один з гостей, що неабияк перепив алкоголю того вечора: поздоровляючи молодожонів, він підійшов до Канделакі і схопив її за груди.

 

– В основному нам подарували гроші, – посміхається жених, – а ще було багато коробок, але що в них, ми поки не знаємо. Потрібно дуже багато часу для того, щоб все подивитися, а його зараз у нас, на жаль, немає.

 

Втім, найважливішими для молодожонів стали подарунки їх дітей: Аліна подарувала мамі з татом сердечко, яке, як говорить Наталія, дівчинка зробила сама, правда не без допомоги няні, а син Дмитра від першого браку Микита зробив картинку з квітів, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Галкін зрадив Пугачову на весіллі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути