вівторок, 20 березня 2007 15:35

Французького "Спайдермена" вдруге зняли з 60-го поверху хмарочоса (ФОТО)

У столиці Малайзії Куала-Лумпуре вже вдруге за останні десять років затримано французького промислового альпініста Алена Робера, що називає себе "людиною-павуком". Він спробував забратися на один з 88-поверхових хмарочосів-близнят "Петронас Твін Таверс". Альпініста зняли з 60-го поверху, де він зробив зупинку для того, щоб розгорнути малайзійський прапор.

Подивитися на те, як Робер без спеціального спорядження і страховки забирається на 452-метрову будівлю, зібралося близько 500 чоловік. Пізніше поліція оточила місцевість навколо "Петронас", поряд із вежею чергувала пожежна машина, а в небі баражував гелікоптер.

Десять років тому Робер вже забирався на "Петронас", проте був затриманий на тому ж 60-му поверсі. До речі, нинішнє сходження було приурочене події десятирічної давності. Робер навіть звертався за дозволом до малазійської влади, проте отримав відмову. Поки не зовсім зрозуміло, чи пред"являть на цей раз "людині-павукові" офіційні звинувачення, як десять років тому.

Серед будівель, що підкорилися француському альпіністові, "Емпайер Стейт Білдінг" в Нью-Йорку та Ейфелева вежа в Парижі, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Французького "Спайдермена" вдруге зняли з 60-го поверху хмарочоса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі