четвер, 07 лютого 2008 11:49

Франція представила свої концепт-кари Пежо, Сітроен та Рено (ФОТО)

У Франції з 7 по 10 лютого відбудеться виставка концепт-карів, що проходитиме у рамках 23-го Міжнародного фестивалю автомобілів. Вперше господарем цієї події став паризький готель Les Invalides.

Les Invalides - це унікальне місце для граційних і величних церемоній, воно чудово підходить для такої естетичної події, яка повністю присвячена красі і дизайнерським рішенням в автомобільній промисловості.

Відвідувачі виставки вже у перший день були зачаровані світом автомобільного проектування, як сучасного, представленого концепт-карами, так і історією автомобілебудівництва.

Кожен розуміє, що автомобільна мода є головним рушієм автомобільної промисловості. Дизайн авто розглядається як вирішальний чинник для споживача, котрий прийшов до магазину за новою машиною. Проте автомобільний дизайн ще ніколи не був у центрі такого специфічного автопоказу, відкритого для публіки.

Виставка в Парижі сподівається виправити цей недолік. Вона представить найважливіші світові відкриття автомобільної галузі.

На виставці будуть представлені 18 неперевершених концепт-карів, що ілюструють культурну сторону автомобільної промисловості.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Франція представила свої концепт-кари Пежо, Сітроен та Рено (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі