вівторок, 16 листопада 2010 08:55

Франція передала українським солдатам форму і взуття

Франція передала українським солдатам форму і взуття

Франція передала підрозділам Внутрішніх військ МВС України, що здійснюють охорону іноземних дипломатичних представництв і консульств, 6 тисяч комплектів форми та 70 комплектів взуття.

Згідно з повідомленнями прес-служби Внутрішніх військ МВС України, відповідну процедуру з цього приводу здійснив посол Франції в Україні Жак Фор під час зустрічі з командувачем українських ВВ генерал-лейтенантом Сергієм Яровим.

Цю місію проведено в рамках взаємодії національної жандармерії Франції та органів внутрішніх справ України.

Крім того, під час робочої зустрічі командування ВВ з французьким дипломатом було обговорено перспективи подальшого співробітництва.

"Командувач внутрішніх військ МВС України Яровий висловив подяку за розуміння й готовність обмінюватися досвідом та надавати практичну допомогу", — зазначили в прес-службі ВВ.

Нагадаємо, Кабінет міністрів збільшив фінансування армії за рахунок передачі військовим чиновникам бюджетних коштів, що призначені на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Франція передала українським солдатам форму і взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі