четвер, 23 серпня 2007 12:21

Фракція "Регіонів" у Київраді залишила сесійну залу

Фракція Партії регіонів залишила сесійний зал Київради на знак протесту проти розгляду проектів передачі в землекористування 14 земельних ділянок.

Про це повідомив голова фракції Олексій Омельяненко після того, як фракція у повному складі (10 депутатів) залишила зал після переходу Київради до розгляду земельних питань.

Перед відходом із залу Омельяненко запропонував секретареві Київради, заступникові мера Києва Олесю Довгому зняти з порядку денного 14 проектів землевідведень, проте Довгий не поставив на голосування питання про зняття цих проектів.

Після цього депутати почали голосувати за порядком денним, а фракція ПР залишила зал.

Омельяненко пояснив журналістам, що мотивом його ініціативи зняти 14 проектів землевідведень стало бажання уникнути спекулювання з боку фракції блоку Юлії Тимошенко, якщо ці питання будуть прийняті.

"Ми хотіли піти від всіх моментів, які могли б давати можливість БЮТу знову роздувати скандали на рішеннях, які приймаються у Київраді", - сказав Омельяненко.

Фракція ПР вважає, що ці земельні питання треба обговорювати і приймати на сесії у присутності БЮТ, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Фракція "Регіонів" у Київраді залишила сесійну залу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі