середа, 20 червня 2007 10:25

Фотографії знаменитостей у дитинстві (ФОТО)
9

Мадонна Луїза Вероніка Чикконе народилася 16 серпня 1958 у містечку Бей-Ситі у  Мічигані. Почала свою кар"єру у 80-х на нью-йоркській клубній сцені. Щоб прогодуватися, підробляла у пампушковій , гардеробницею, працювала натурницею у мистецькій студії, фотографувалася голою. Якийсь час їй довелося ночувати на горищах і навіть нишпорити у сміттєвих бачках у пошуках їжі.
Маршалл Брюс Метерс - названий "Емінем" – народився 17 жовтня 1972 року в Канзас-сіті. Свого тата він не бачив з дитинства, та й з мамою стосунки якось не склалися. У своїх інтерв"ю Емінем багато і охоче розповідає про неї, малюючи малопривабливий образ жінки, яка все своє життя зловживає наркотиками і алкоголем.

Енріке Іглесіас – найбільш продаваний латиноамериканський артист, в світі. Кар"єра Енріке, який народився 8 травня 1975 року, почалася у 1995 році після випуску його першого альбому, який він планував таємно від сім"ї ще з 16 років.

Гвен Стефані народилася 3 жовтня 1969 року недалеко від каліфорнійського Лос-Анджелеса. Закінчила Каліфорнійський державний університет у Фулертоні і Вищу школу Лоара, проте, першою роботою Стефані було миття підлоги у фаст-фуді "Dairy Queen", також вона підробляла у магазині. Зараз вона співачка, модельєр, актриса-початківець, а також соліст рок-групи "No Doubt".

Американський поп-співак Джастін Тімберлейк народився 31 січня 1981 у Мемфісі, штат Теннессі. Джастін виступав у дитячому шоу "Клуб Мікки Мауса", де познайомився з майбутнім партнером вокалістом Джошуа Чейсезом, а також з Крістіною Агілерою і з своєю майбутньою подружкою — Брітні Спірс. Починав як соліста бой-бенда "N`Sync".

Іспаномовна американська актриса, співачка, модельєр Дженіфер Лопес народилася у 1969 в Бронксі, небагатому районі Нью-Йорка в сім"ї пуерториканців. Отримала середню освіту у католицькій школі, потім влаштувалася у юридичну контору, де працювала вдень, а вночі виступала в клубах. Зараз їй належить лінія одягу, кубинський ресторан Madre"s у місті Пасадена і парфумерний бізнес.

Американська актриса, фотомодель, Посол Доброї волі ООН Анджеліна Джолі народилася 4 червня 1975 року у Лос-Анджелесі. Джолі два роки вчилася у Театральному інституті Страсберга, а також у Вищій школі Беверлі Хиллз.


Американський актор Бред Піт народився 18 грудня 1963 року. Виріс у зразковій американській сім"ї, дуже порядній і дуже релігійній. У школі Пітт займався спортом, був в дискусійному клубі, музичній секції і брав участь в студентському самоврядуванні. Після школи Бред вступив в університет Міссурі-Колумбії, де вивчав журналістику і рекламну справу. Перш як до нього прийшов акторський успіх, Пітт працював водієм, перевізником меблів і навіть закликальником у мережі ресторанів "El Pollo Loco", де повинен був у костюмі гігантського курчати запрошувати перехожих відвідати їх заклад.

Австралійська співачка, автор пісень і актриса, Кайлі Міноуг народилася 28 травня 1968 року в Мельбурні. Вона досягла популярності наприкінці 1980-х років завдяки ролі в австралійській телевізійній мильній опері "Сусіди" ще до того, як почала кар"єру поп-співачки

. Успішна співецька кар"єра урвалася у 2005 році, коли у Кайлі виявили рак. Зараз співачка поступово видужує після тривалої хвороби і повертається до своєї роботи, повідомляє topnews

Зараз ви читаєте новину «Фотографії знаменитостей у дитинстві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі