середа, 13 лютого 2008 15:19

Фотограф з Великої Британії випадково зняв НЛО (ФОТО)

Кадри, зроблені 28-річним фотографом з Гемпшира, який займається нічною зйомкою, вже передані на експертизу в уфологічне співтовариство Великої Британії. Але деякі уфологи вже зараз стверджують, що фотограф, можливо, випадково наткнувся на реальний НЛО.

І хоча скептики говорять, що ефект спійманого в кадр "об"єкту" досягнутий певними маніпуляціями зі світлом, експерти схиляються до того, що над Портсмутом дійсно пролетіла "тарілка".

Хабр Рахман повертався додому пізно увечері в густому тумані, коли він несподівано зупинив машину і зробив декілька кадрів освітлення дороги, що здалося йому цікавим.

Коли фотограф повернувся додому і почав переносити отримані знімки на комп"ютер, він, несподівано для себе, виявив в кадрі незвичайний об"єкт підозріло схожої форми.

"Я дійсно ніколи не вірив в НЛО, - говорить 28-річний фотограф, - але що це ще могло бути?"

Хіларі Портер, представник, так званого, "Британського товариства таємниць" (BritishEarth andAerial MysteriesSociety ) вважає, що це тарілка, що дійсно "літає". "Було б дуже важко фальсифікувати подібну фотографію, на ній НЛО - в нахилі - саме таким чином вони зазвичай і літають. Зазвичай фотографам вдається зняти лише оранжеві кулі в подібних випадках, тому фотографії пана Рахмана - це справжній успіх". Втім, міністерство оборони Великої Британії поки ніяк не прокоментувало "вдалі знімки", лише завіривши, що будь-які літаки військової авіації в цей час поблизу не пролітали, повідомляє TOPNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф з Великої Британії випадково зняв НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі