понеділок, 13 березня 2017 14:01

Фото з чемпіонським поясом Кличка і нагородою Джамали — у Мистецькому Арсеналі влаштували селфі-вікенд

Минулими вихідними у Музей новин влаштували селфі-вікенд. Відвідувачі мали змогу сфотографуватися з нагородою Джамали з Євробачення та з чемпіонським поясом Віталія Кличко.

"Селфі здатні робити людину щасливішою. Китайські вчені кажуть, під час фотографування люди посміхаються і в організмі виробляться гормони щастя. У середньому на селфі витрачається 50 хвилин на день, і цей показник постійно зростає. Наразі фото роблять скрізь. І музеї не виняток, а радше навіть тренд", - сказала PR-директор "1+1 медіа" Світлана Павелецька.

Автор: надане Музеєм новин
  Минулими вихідними у Музеї новин влаштували селфі-вікенд
Минулими вихідними у Музеї новин влаштували селфі-вікенд

На вихідних відвідувачі Музею новин змогли зробити фото у відтвореній студії ТСН у ролі ведучого прогнозу погоду або біля волонтерської автівки із зони АТО, на тлі найголовнішого прапора України або величезного футбольного м'яча, з нагородою Джамали з Євробачення або з чемпіонським поясом Віталія Кличка. Загалом до послуг відвідувачів 10 виставкових залів і понад 100 варіацій для фото.

Автор: надане Музеєм новин
  Минулими вихідними у Музеї новин влаштували селфі-вікенд
Минулими вихідними у Музеї новин влаштували селфі-вікенд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 145 років тому відкрили найбагатший музей світу

У рамках селфі-вікенду у Музеї новин організатори оголосили конкурс на найкраще фото з виставки. Автори найоригінальніших світлин у Instagram отримають сувеніри та подарунки. Імена переможців будуть оголошені 14 березня на сторінці Музею у Facebook.

2-26 березня в київському "Мистецькому Арсеналі" працюватиме перший український Музей новин. Відвідувачі зможуть побачити восьмиметровий прапор, який В'ячеслав Чорновіл і його соратники внесли в зал Верховної Ради 24 серпня 1991 року. З того часу стяг ще жодного разу не залишав стін парламенту. Вартість квитків для дорослих становить 60 грн. Для дітей, студентів та пенсіонерів — 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Фото з чемпіонським поясом Кличка і нагородою Джамали — у Мистецькому Арсеналі влаштували селфі-вікенд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі