середа, 26 березня 2008 08:38

Фото оголеної Карли Бруні-Саркозі продадуть з аукціону (ФОТО)

 
Фотографію голої дружини президента Франції, колишньої манекенниці Карли Бруні-Саркозі продадуть в квітні на аукціоні Christie"s в Нью-Йорку, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на AFP.

Чорно-білий знімок фотохудожника Мішеля Конта, зроблений 15 років тому, імітує картину Жоржа Сіра "Натурщиця". Адміністрація Christie"s мотивувала рішення пустити з молотка зображення першої леді Франції, назвавши її "однієї з найкрасивіших жінок світу".

"Це - витвір мистецтва. Фотографія була зроблена в 1993 році, коли мадмуазель Бруні була манекенницею, і це - портрет "ню" відмінного смаку, зроблений відомим і поважаним художником", - підкреслив представник аукціонного будинку.

Фотографія входить в колекцію творів Гельмута Ньютона, Герба Ріттса, Річарда Аведона і Лені Ріффеншталь, серед яких, зокрема, - голі портрети манекенниць Кейт Мосс і Наомі Кемпбелл. Стартова ціна знімка Карли Бруні, що буде виставлений на торги 10 квітня, - 4 тисячі доларів.

Бруні, дочка багатого італійського підприємця, в 1990-х була топ-моделлю, а потім почала успішну кар"єру співачки. 2 лютого 2008 року вона вийшла заміж за президента Франції Ніколя Саркозі, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Фото оголеної Карли Бруні-Саркозі продадуть з аукціону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі