середа, 28 березня 2007 20:09

Фото неплатників аліментів друкують на коробках з піцою

Американське Агентство по дитячій допомозі почало боротьбу із злісними неплатниками аліментів, розміщуючи їх фотографії і відповідні коментарі на коробках з піцою.

Зараз до цієї програми приєдналися три ресторани в штаті Огайо. На коробках з піцою розміщені спеціальні наклейки, на яких зображені десять батьків, що заборгували на допомогу дітям найбільші суми. На думку чиновників агентства, це дозволить якщо не швидше розшукати неплатників, то хоч б вплинути на них, затаврувавши ганьбою в очах оточуючих.

Проте захисники прав батьків піддали критиці нововведення Агентства по дитячій допомозі. За їх словами, існують цілком об"єктивні причини, з яких деякі чоловіки не платять аліменти, тому зараховувати їх відразу до порушників невірно. Більш того, за їх словами, діти, які побачать своїх батьків на коробках з піцою, також відчуватимуть деякі незручності і навіть можуть стати об"єктом для нападок своїх однолітків, передає ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Фото неплатників аліментів друкують на коробках з піцою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі