понеділок, 17 грудня 2007 16:41

Forbes назвав найвпливовіших немовлят світу

Журнал Forbes опублікував рейтинг найвпливовіших немовлят світу. Три місця в першій п"ятірці займають приймальні діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта і їхня рідна дочка.

На першому місці рейтингу - однорічна дочка Джолі і Пітта Шайло Нувель, на другому місці Сурі Круз, дочка голлівудської пари - Тома Круза і актриси Кеті Холмс.

Третє місце рейтингу журналу Forbes зайняла Захара Джолі-Пітт, а п"яте - Пакс Джолі-Пітт - приймальні діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Четверту позицію займає Шон Престон Федерлайн, один з двох синів Брітні Спірс і Кевіна Федерлайна (друга дитина пари, Джейден Джеймс в список не потрапив).

Шосте місце рейтингу найвпливовіших немовлят світу, учасниками якого стають діти, що не досягли п"яти років, належить Сему Алексісу Вудсу, синові гольфіста Тайгера Вудса, за ним слідує приймальна дитина Мадонни і Гая Річі - Девід Банда. На восьмому місці - дочка зірки Playboy Анни Ніколь Сміт, померлої на початку 2007 року, дев"яте місце ділять Тай Ромео Бекхем і Круз Бекхем Вікторії і Девіда Бекхемів, передає WENN.

Зараз ви читаєте новину «Forbes назвав найвпливовіших немовлят світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі