вівторок, 29 травня 2007 15:59

Фонд Катерини Ющенко подарував лікарні устаткування на 100 тис. грн

Міжнародний благодійний фонд "Україна 3000" передав Тернопільській обласній комунальній дитячій клінічній лікарні медичне устаткування на 100 тис. грн.

Глава наглядової ради МБФ "Україна 3000" Катерина Ющенко від імені фонду передала лікарні медичне устаткування на суму майже 100 тисяч гривень, а також в ігрові кімнати лікарні передали розвиваючі ігри, іграшки і книжки загальною вартістю близько 3 тис. грн.

Ющенко також зустрілася з медичним персоналом Тернопільської обласної комунальної дитячої клінічної лікарні. Під час цієї зустрічі йшлося про програму Фонду "Від лікарні до лікарні". Ющенко відзначила, що лікарня в Тернополі є однією з найкращих. "Ми пишаємось співпрацею з вашою лікарнею і намагаємося не тільки надавати матеріальну допомогу, але і шукати партнерів, які зможуть постійно допомагати лікарні в навчанні фахівців, освоєнні новітніх технологій", - сказала вона.

Крім того, в Тернополі в Центрі європейських і економічних студій Тернопільського державного економічного університету Ющенко взяла участь в зустрічі з ректорами і студентами вищих учбових закладів Тернопільської області. Під час зустрічі вона розповіла про освітні програми Фонду "Україна 3000", зокрема, про освітні конкурси, які проводить Фонд, повідомляє Інтерфакс-Україна.


Зараз ви читаєте новину «Фонд Катерини Ющенко подарував лікарні устаткування на 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі