понеділок, 18 серпня 2008 14:15

ФМС РФ відкрила базу даних про постраждалих в Південній Осетії

Федеральна міграційна служба (ФМС) РФ в понеділок, 18 серпня, запустила інтернет-сервіс для пошуку громадян, які постраждали в результаті грузино-осетинского конфлікту.

Пошукова система запрацювала в понеділок о 12:00. Представник ФМС розповів, що в системі міститься інформація про 31 тисячу 94 громадян, які постраждали в зоні конфлікту.

За словами Геннадія Кухтіна, інтернет-сервіс дозволить рідним громадян, які постраждали в Південній Осетії швидко дізнатися, чи зареєстрований громадянин на території РФ як прибулий чи ні. Якщо громадянин зареєстрований в базі даних ФМС, то іншу інформацію про нього рідні можуть отримати телефонами гарячої лінії, що опубліковані на сайті служби.

Раніше повідомлялося, що до Росії з Південної Осетії поступили більше 30 тисяч біженців. Близько 15 тисяч осіб, за інформацією грузинського керівництва, виїхали з Південної Осетії в різні райони Грузії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ФМС РФ відкрила базу даних про постраждалих в Південній Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі