вівторок, 13 листопада 2007 11:13

Фітнес-організація склала рейтинг найзавидніших тіл знаменитостей (ФОТО)

В опиті, проведеному на замовлення британської фітнес-організації Premier Training International, визначилися знаменитості, у яких найзавидніші тіла, повідомляє Press Association.

Серед чоловіків список очолив "Джеймс Бонд" Девід Крейг, за яким розташувався реґбіст Джоні Уїлкінсон. Бред Пітт посів третє місце, Х"ю Ґрант – четверте, Девід Бекхем – п"яте.

Орландо Блум і Джоні Депп опинилися на шостому і сьомому рядках відповідно. Завершують "десятку" актори Лі Мід, Колін Ферт і Шон Коннері.

У жіночій класифікації перше місце зайняла 28-річна актриса Майлін Клас, за якою вишикувалися Геллі Беррі, Джесіка Сімпсон і Мадонна. П"яте місце у Софі Лорен. За нею розташувалися Дженніфер Лопес, Анжеліна Джолі, Ума Турман, Дженніфер Аністон і актриса Габбі Логан.

Цікаво, що сімдесятирічні Шон Коннері і Софі Лорен випередили своїх набагато молодших колег, зокрема Джорджа Клуні і Сієнну Міллер.

77-річний колишній агент 007 Коннері обійшов також інших знаменитостей, таких як принц Уїльям (25) і Джуд Ло (34), які не попали в першу десятку.

А 73-річній легенді кіно Софі Лорен респонденти віддали перевагу над такими зірками, як Гвінет Пелтроу і Сієнна Міллер, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Фітнес-організація склала рейтинг найзавидніших тіл знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі