пʼятниця, 18 квітня 2008 08:24

Фільм року за версією MTV: "Іронія долі. Продовження"

Фільм року за версією MTV: "Іронія долі. Продовження"
Нагороду MTV за кращий фільм 2007 року отримала кінострічка "Іронія долі. Продовження" Тімура Бекмамбетова на церемонії вручення Третьої премії за найяскравіші досягнення в кіноіндустрії "Кінонагороди MTV Росія" в четвер увечері на сцені столичного кінотеатру "Пушкінський".

Нагороди за "кращу чоловічу роль" удостоївся Сергій Безруков за роль у фільмі "Іронія долі. Продовження", а "Кращу жіночу роль" виконала Олена Бабенко в картині "Інді".

"Кращою кінокомандою" було визнано творців кінокартини "12" - російського рімейка американського фільму "12 розгніваних чоловіків". Переможцем в номінації "краща комедійна роль" став Костянтин Хабенський за роль у фільмі "Іронія долі: Продовження".

"Кращим кінозлодієм" було названо Андрія Паніна за характерну роль в стрічці "Бій з тінню-2: Реванш". У одній з сцен цього ж фільму поцілунок Олени Панової та Дениса Нікіфорова було визнано "кращим поцілунком", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Фільм року за версією MTV: "Іронія долі. Продовження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі