понеділок, 03 березня 2008 10:40

Фільм "Розвіяні вітром" визнаний фільмом усіх часів

Знаменита кінокартина "Розвіяні вітром", знята за однойменним романом Маргарет Мітчелл, із Вів"єн Лі та Кларком Гейблом у головних ролях, названа американцями "фільмом усіх часів".

Згідно з обнародуваними в неділю результатами опиту громадської думки, проведеної фахівцями дослідницької служби Харріса, саме цей фільм жителі США поставили на перше місце.

Друге місце посіла фантастична епопея "Зоряні війни", а третє було віддано фільму "Касабланка". Соціологи опитали 2 тис 279 осіб, попросивши їх назвати найулюбленіші картини. У результаті складено список з 10 фільмів.

На четвертому місці опинився фільм "Володар перснів", на п"ятому - "Звуки музики". Шосте місце дісталося класиці американського кінематографа - "Чарівникові з країни Оз".

На сьоме місце опитані помістили зняту в 2004 році картину "Щоденник пам"яті", у якій розповідається історія кохання, що сталася у 40-х роках минулого століття. За нею слідує фільм "Форрест Гамп".

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, на дев"ятому місці в списку фільмів, "які можна дивитися завжди", опинилися відразу дві картини - "Принцеса-наречена" і "Хрещений батько", повідомляє NEWSru.com.
Зараз ви читаєте новину «Фільм "Розвіяні вітром" визнаний фільмом усіх часів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі