понеділок, 12 березня 2007 19:21

Фільм "Борат" б"є рекорди популярності серед казахів

DVD-версію фільму "Борат: культурні дослідження Америки на благо славного народу Казахстану" громадяни Казахстану купляють частіше за всі інші фільми, як свідчать дані відділу продаж інтернет-магазину Amazon.com.

За словами Ракхі Пареха, що очолює медійний відділ компанії, клієнтів з Казахстану не бентежать додаткові платежі, які стягуються за доставку дисків з Великобританії. "Схоже, громадяни цієї країни хочуть самі розібратися в тому, що саме викликало стільки шуму і незадоволеність їхнього уряду", - прокоментував Парех.

Нагадаємо, що в опублікованій на початку березня доповіді Держдепартаменту США, присвяченій правам людини, ситуація з позбавленням Бората акредитації в доменній зоні ".kz" наводиться як приклад порушення свободи слова в Казахстані.

Образ казахського тележурналіста Бората Сагдієва створено й успішно експлуатується британським коміком Сашею Бароном Коеном, який був нагороджений "Золотим глобусом", як кращий комедійний актор 2006 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Борат" б"є рекорди популярності серед казахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі