вівторок, 12 червня 2007 11:30

Фільм Попогребського "Прості речі" отримав гран-прі "Кінотавру"

У Сочі в понеділок ввечері відбулася офіційна церемонія закриття XVIII Відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр". Головний приз отримав Фільм Олексія Попогребського "Прості речі".

Приз за кращу режисуру також отримав Попогребський. Крім того, приз за кращу чоловічу роль дістався Сергію Пускепалісу, який зіграв в "Простих речах". А Леонід Бронєвой, який також зіграв в цій картині, отримав спеціальний диплом за кращу чоловічу роль.

Приз за кращу жіночу роль був вручений Маші Шалаєвій ("Русалка", режисер Ганна Мелікян). Приз за кращий сценарій отримав фільм "Кремінь" режисера Олексія Мізгірєва. Приз за кращу музику - фільм "Яр" Марини Разбежкіної. Приз за кращий дебют отримав фільм "Кремінь".

Відразу після завершення офіційної церемонії закриття кінофестивалю почався показ фільму закриття "Кінотавра" "Вигнання" режисера Андрія Звягинцева, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Фільм Попогребського "Прості речі" отримав гран-прі "Кінотавру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі