середа, 13 лютого 2008 10:33

Філіппінці готуються до Дня закоханих синхронними поцілунками (ФОТО)

Напередодні Дня святого Валентина на Філіппінах, єдиній в Південно-Східній Азії країні, де переважає християнство, пройшов щорічний фестиваль поцілунків Lovapalooza.

Сотні закоханих філіппінців одночасно цілувалися у місті Тагуіг, розташованому поблизу столиці Маніли. За задумом організаторів, пари повинні починати цілуватися рівно опівночі під романтичну музику, залпи феєрверків і під дощ з кольорових конфетті у формі сердечок.

Після поцілунків задоволені закохані з головою поринули у святкування Дня святого Валентина.

Фестиваль поцілунків проходить на Філіппінах починаючи з 2004 року і з кожним роком привертає все більше учасників. Вперше його організували, щоб побити рекорд Книги Гіннеса. Але ідея так сподобалося, що захід вирішили зробити традиційним. Адже фестиваль поцілунків - це найкращий спосіб розповісти всьому світу про своє кохання.

Для того, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса пари мусили цілувалися упродовж 10 секунд. Втім, більшість продовжувалися робити це й після того, як рекорд зафіксували.

Серед рекордсменів і зовсім молоді, і літні люди. Були тут і ті, хто взагалі соромиться прилюдно цілуватися, однак зробили це заради своєї країни. Напередодні дня Святого Валентина рекорди з масових поцілунків стають популярним змаганням.

Зараз філіппінцям належить світовий рекорд з кількості пар, що одночасно цілувалися: 14 лютого 2007 році в столиці країни Манілі у синхронному поцілунку одночасно злилися понад 6 124 пар (колишній рекорд був встановлений в Угорщині - 5 875 пар, і протримався з 2005 року).

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Філіппінці готуються до Дня закоханих синхронними поцілунками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі