понеділок, 08 жовтня 2007 07:57

Філіп Кіркоров потрапив в ДТП (ФОТО)

Філіп Кіркоров поповнив ряди знаменитостей, яким не везе на московських дорогах. Увечері в суботу співак їхав на своєму "Лексус LS 460" коли водій зірки 45-річний Сергій Зігура раптом почав різко перелаштовуватись вліво (з другого ряду в третій) і не пропустив "Фольксваген "Транспортер", що їхав в попутному напрямі.

У "Лексуса" Киркорова постраждала" вся ліва частина - переднє і заднє крило, обоє дверей і бічне дзеркало.

Машини зіткнулися. На щастя, рух на дорозі був щільним, швидкість у обох авто - невелика. Саме тому серйозних наслідків вдалося уникнути, пише "Комсомольська Правда".

Проте, настрій у Кіркорова, ясна річ, зіпсувалося. Пригнічений співак разом з водієм вибрався з "Лексуса", щоб оцінити масштаб лиха. Вийшов і шофер "Фольксвагена", житель Калмикії Іван Максимов. Побачивши, що зіткнувся з крутою іномаркою, чоловік зажурився. А коли помітив Кіркорова, і зовсім дар мови втратив.

Оглянувши пошкодження на своєму авто ("постраждала" вся ліва частина - переднє і заднє крило, обидва двері і бічне дзеркало), засмучений Кіркоров викликав собі іншу машину. Іван Максимов тим часом подзвонив даїшникам. Його пікап отримав лише пару подряпин.

Співробітників ДАІ Пилип дочекався, дав їм пояснення і виїхав на "Мерседесі", що настигнув, залишивши розбиратися далі за свого водія. Підписавши всі необхідні документи, через деякий час відбув і Іван Максимов (він, до речі, управляв "Фольксвагеном" за дорученням).

За словами даїшників, очевидно, що винуватцем аварії став шофер зірки. Йому, швидше за все, належить заплатити штраф, а збиток відшкодує страхова компанія.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров потрапив в ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі