Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 11:14

Філіп Кіркоров подає до суду на ЗМІ

Філіп Кіркоров подає до суду на ЗМІ
Російський поп-співак Філіп Кіркоров має намір судитись із виданнями, які розповсюдили помилкову інформацію про нібито виявлений рак у артиста.

У вівторок ЗМІ повідомили про те, що лікарі онкологічного центру на Каширському шосе, що обстежили 40-річного артиста, підозрюють у нього злоякісну пухлину лімфатичних вузлів. Вчора інформаційні агентства повідомляли, що прес-секретар Кіркорова Ольга Алексєєва підтвердила, що співак відвідував клініку, але спростувала інформацію про діагноз.

"У зв"язку з появою в брудній пресі повідомлень про мою важку хворобу, вважаю за потрібне повідомити, що за розповсюдження свідомо помилкової інформації про моє приватне життя і грубе в нього втручання я маю намір подати до суду на газету "Твой День" та інтернет-портал Life.ru", - цитує прес-служба слова Кіркорова.

Найближчим часом адвокат артиста Андрій Марочкін підготує ряд судових позовів до вищеназваних видань по статтях "Наклеп" і "Спричинення морального збитку", повідомляє Правда.ру.

"Сподіваюся, що винні будуть покарані з усією суворістю, оскільки їхні дії переходять всі моральні норми і межі дозволеного", - заявляє артист.

Кіркоров також відзначив, що він "обурений і має намір захистити своє приватне життя від хамського і безцеремонного втручання в неї з боку жадібних до наживи, брудних ЗМІ".

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров подає до суду на ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути