понеділок, 19 лютого 2007 17:47

Фідель Кастро знову з"явиться на публіці

Кубинський лідер Фідель Кастро найближчим часом може з"явитися на публіці. Про це заявив голова Національної асамблеї Куби Рікардо Аларкон.

Кубинський лідер постійно відстежує всі найбільш важливі державні справи: поряд з його ліжком знаходиться прямий телефон, яким він постійно користується і часто розмовляє з віце-президентом країни Карлосом Лахе і міністром закордонних справ Феліпе Пересом Роке.

За словами спікера парламенту Куби, не дивлячись на те, що Фідель Кастро у зв"язку з хворобою ось вже шість місяців не займає вищу державну посаду, в країні не сталося ніяких змін.

80-річний Фідель Кастро в кінці липня минулого року переніс термінову хірургічну операцію у зв"язку з кровотечею в кишечнику. До свого повного одужання він передав своєму 75-річному братові Раулю Кастро повноваження першого секретаря ЦК Компартії Куби, голови Державної ради і верховного головнокомандуючого, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Фідель Кастро знову з"явиться на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі