середа, 28 лютого 2007 09:23

Фідель Кастро виступив у прямому ефірі

Вчора увечері Фідель Кастро виступив у прямому ефірі венесуельського радіо, поспілкувавшись із президентом цієї країни Уго Чавесом.

Ефір проходив в рамках щоденного радіо-шоу Чавеса "Привіт, президент". Кастро, який подзвонив з Куби, розповів, що завжди з цікавістю слухає програму Чавеса. "Яка радість - чути твій голос і знати, що з тобою все добре", - зазначив у відповідь президент Венесуели.

Нагадаємо, що 80-річний кубинський лідер вже більше півроку знаходиться в лікарні. 1 липня 2006 року Кастро переніс важку операцію на кишечнику.

У зв`язку з цим йому довелося тимчасово делегувати всі свої повноваження своєму молодшому братові Раулю. За час хвороби команданте в пресі не раз з`являлися повідомлення про погіршення його самопочуття, але всі вони пізніше спростовувалися.

Уго Чавес, який є близьким другом Кастро, не раз особисто відвідував хворого команданте в лікарні. Кубинське телебачення демонструвало кілька сюжетів про зустрічі Чавеса з Кастро, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фідель Кастро виступив у прямому ефірі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі