четвер, 26 квітня 2007 16:22

FHM опублікував рейтинг найсексуальніших жінок світу (ФОТО)

Читачі британської версії журналу для чоловіків FHM опублікував список жінок, які, на думку читачів цього видання, є найбільш сексуальними.

Цього разу в лідери списку вибилася 25-річна американська актриса Джесіка Альба (Jessica Alba) - фарбована блондинка з карими очима. У напруженій боротьбі за перше місце вона обійшла модель Кілі Хейзелл (Keeley Hazell) і іншу актрису із США - Єву Лонгорію (Eva Longoria), повідомляє ВВС News.

Як відзначає ВВС News, в десятці найсексуальніших світу цього американські актриси взагалі досить широко представлені: крім Альби і Лонгорії там присутні Ськарлетт Йохансон (Scarlett Johansson), Хайден Панетьер (Hayden Panettiere) і Анджеліна Джолі (Angelina Jolie) - п"яте, шосте і восьме місця відповідно.

Між ними уклинилися: супермодель Адріана Ліма (Adriana Lima) на четверте місце, співачка Шеріл Твіді (Cheryl Tweedy) на сьоме і модель Емілі Скотт (Emily Scott) на дев"яте місце. Замкнула десятку Еліша Катберт (Elisha Cuthbert) - канадська артистка.

Актриса Кіра Найтлі (Keira Knightley), яку читачі FHM назвали найсексуальнішою минулого року, в цьому скотилася на 12-е місце. А сильніше за всіх свою сексуальність в очах британців розгубила актриса ж Сієнна Міллер (Sienna Miller) - падіння з 12 на 45 місце.

Заслуговує уваги і той факт, що різко рванула вгору екс-подруга життя британського принца Вільяма. Кейт Міддлтон (Kate Middleton) піднялася з 94 місця минулого року на 25 в нинішньому.

Повні результати опиту читачів будуть опубліковані в червневому номері британського FHM, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «FHM опублікував рейтинг найсексуальніших жінок світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі