четвер, 31 травня 2007 12:03

Фетишист крав у школярок взуття - в його колекції 1500 пар

 У американському місті Уокеша (штат Вісконсін) арештований 27-річний фетишист, схиблений на жіночому взутті. Збоченець зберігав в будинку 1500 пар, викрадених їм в різноманітних школах штату. На допиті злодій признався, що йому подобалося нюхати туфлі дівчаток.

Злочинець був арештований після того, як камери відеоспостереження зняли таким, що його входить в одну з середніх шкіл 20 травня, після цього він сів в автомобіль і виїхав. Слідчі по номеру машини вийшли на підозрюваного.

Як з"ясувалося, він регулярно здійснював крадіжки взуття в трьох школах за останні два роки. Причому в 2005 році збоченець вже був засуджений за крадіжку туфель з місцевої школи.

Як було встановлено при розслідуванні, злочинець працював в кабельній компанії. Приїжджавши за викликами в школи, він збирав ключі від учбових закладів, після чого по вихідних проникав туди і викрадав взуття з жіночих роздягалень.

При обшуку в будинку фетишиста були виявлені гори взуття, зв"язки ключів, болторезний верстат і інші предмети, які були необхідні злочинцеві для реалізації його оригінального "хобі". У вівторок обвинувачений з"явиться перед судом, передає Фактnews.
Зараз ви читаєте новину «Фетишист крав у школярок взуття - в його колекції 1500 пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі