понеділок, 23 травня 2016 11:34

Фестиваль "Назустріч мрії" став країною щасливих дітей - Тимошенко

Десятий Міжнародний благодійний фестиваль "Назустріч мрії" завершився великими перемогами маленьких українців. Переможцями фестивалю стали понад 200 дітей, які отримали подарунки та нагороди в номінаціях вокал, хореографічне мистецтво та оригінальний жанр.

Миру на землі та великих перемог побажала учасникам конкурсу лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, під патронатом якої вже 10 років проходить цей захід.

"Я хочу вам побажати, щоб ви не боялись мріяти і завжди боролись за свої мрії. Як сказав один з великих політиків: "Ніколи, ніколи і ніколи не здавайтесь!". Цього і я вам бажаю: йдіть тільки вперед і перемагайте", – наголосила лідер БЮТ.

За останні 10 років фестиваль "Назустріч мрії" став справжньою родиною, де є свої батьки і діти, є свої успіхи і досягнення.

Тимошенко пригадала, як під час одного з перших конкурсів, який проводився на Співочому полі, раптово пішла злива.

"Ви знаєте, що я відчуваю? Велику гордість і щастя, що у нас є такі талановиті діти. Сьогодні до цього почуття додався також і біль, коли переможець з Донецька співав про війну на Донбасі. Нам не потрібна війна, не потрібно жодної сльози. Нам потрібен мир і щастя дітей, їхні посмішки і перемоги. Бо країна щасливих дітей – це країна, яка відбулася", – сказала лідер "Батьківщини".

Зі сцени фінального етапу звучали виступи Олександра Пономарьова, Аркадія Войтюка, Аріни Домскі, Марти Адамчук, Наталки Карпи, Світлани Тарабарової, групи "Клей Угрюмого" та багато інших зірок.

 

"Усі партнери, члени журі, виконавці, зірки естради підставили плече благодійному фестивалю, щоб вести наших дітей до перемог", – зазначила Тимошенко.

 

Лідер "Батьківщини" також закликала політиків відвідувати подібні заходи.

"Політики мусять відвідувати такі фестивалі, щоб побачити щасливі дитячі очі. Якщо вони не люблять людей, не служать їм, а навпаки – нищать їхнє життя, такі політики Україні не потрібні", – наголосила депутат.

 

Нагадаємо, Міжнародний благодійний фестиваль "Назустріч мрії" – перший в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій.

Організатори заходу: Асоціація МВГО "Соціальний захист" на чолі з Президентом – Євгенією Тимошенко, МГО "Назустріч мрії", МБО "Погляд".

Члени журі: Андріс Капіньш (голова журі), Даша Малахова, Аріна Домскі, Марта Адамчук, Олександр Лещенко, Євген Хмара, Микола Кобзов, Катерина Трішина, Олена Гончарук, Анжела Тютерева, Анна Клюшниченко.

Цього року гран-прі виборола Міщенко Аделіна, яка виступала у номінації "вокал" і представляла Житомирський Центр творчості дітей і молоді.

 

Спеціальний приз події "Назустріч мрії" – поїздка на фестиваль "Слов'янський вінець" у Болгарії та поїздка в Одесу до моря, на 13 днів.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Назустріч мрії" став країною щасливих дітей - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі