понеділок, 18 червня 2007 12:25

Фестиваль еротичних мистецтв пройшов у Москві (ФОТО)

У московському казино "Асторія" пройшов VIII фестиваль еротичних мистецтв. На фестивалі різні стрип-клуби Москви продемонстрували кращі номери з своїх програм.

На святі зібралися найяскравіші представники вітчизняної еротичної індустрії. Фестиваль пошанували своєю присутністю провідний російський порнограф Сергій Прянішников, головний редактор журналу Penthouse Віталій Богачов, порнозірка Олена Беркова, феміністка Марія Арбатова.

Перед шоу була організована своєрідна прес-конференції, на якій ведуча пані Лотта (жінка,  з ніг до голови затягнута у білу шкіру) запропонувала всім висловитися на тему законопроекту, що забороняє публікувати еротичну рекламу у звичайних ЗМІ.

Шоу почалося лише за півтори години після позначеного часу. Паузу скрашували голі дівчата з рекламою своїх клубів на тілі і присутні, які зібралися біля сцени в очікуванні виходу стриптизерки.

Більшість номерів являли собою сюжетний костюмований танець у стилі дошкільного ранку. Лише у фіналі деякі дівчата оголяли верхню половину тулуба. Втім, один бюстгальтер стриптизерка зняла так відважно, що він полетів  у глядацьку залу і до власниці вже не повернувся.

Потім почався чоловічий стриптиз - по сцені дефілювали два хлопці з силіконовими накладками у вигляді жіночих грудей на торсі, пише КП.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль еротичних мистецтв пройшов у Москві (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі