понеділок, 19 квітня 2021 16:36

Фестиваль Atlas Weekend знову перенесли: що робити з придбаними квитками

Фестиваль Atlas Weekend знову перенесли: що робити з придбаними квитками
Atlas Weekend перенесли на 2022 рік. Фото: facebook/atlasweekend

Український музичний фестиваль Atlas Weekend, який мав відбутися на столичному ВДНГ з 6 по 11 липня 2021 року, знову перенесли.

Цього разу на 2022 рік, повідомили організатори конкурсу у Facebook.

"Ми розуміємо, що більшість західних артистів не матимуть змоги цьогоріч прилетіти в Україну у зв'язку з пандемією та різними карантинними обмеженнями у кожній із країн світу. Ми вимушені знову ухвалити важке рішення і перенести фестиваль Atlas Weekend, у тому форматі та з тим лайнапом, який планували цьогоріч", - йдеться в повідомленні.

При цьому анонсували проведення альтернативного фестивалю 2021 року, який відбудеться на ВДНГ із додаванням додаткового безкоштовного дня.

"Ми розробляємо план безпечної та атмосферної зустрічі, формуємо новий лайнап, ведемо перемовини з українськими артистами, плануємо територію та квиткові квоти з урахуванням карантинних вимог", - додають організатори.

Усі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на нові дати Atlas Weekend 2022-го. Також обіцяють надати можливість обміняти ці квитки на фестиваль 2021 року, із урахуванням скасування виступів іноземних артистів, або повернути кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA стала лауреатом міжнародного фестивалю в Барселоні

Atlas Weekend - один з найбільших музичних фестивалів східної Європи, заснований 2015 року. Проходить щорічно в Києві у першій половині липня на ВДНГ. 2020-го фестиваль перенесли через пандемію коронавірусу. Серед хедлайнерів заявили Twenty One Pilots, ASAP Rocky і Placebo. Цьогоріч також анонсували їхню участь.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль Atlas Weekend знову перенесли: що робити з придбаними квитками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі