середа, 17 березня 2010 17:49

Феміністки образились за "пульт керування жінкою"

Феміністки образились за "пульт керування жінкою"

Іграшка, що надійшла в продаж у книжковий магазин Borders в австралійському Мельбурні, викликала обурення австралійських феміністок. Відвідувачам магазину запропонували придбати пульт дистанційного керування жінкою.

Мешканки Мельбурна знайшли цей пульт в продажу на минулому тижні, коли в місті проходили заходи, присвячені Міжнародному жіночому дню. За словами феміністок, на пульті є кнопки "пробачити", "забути", "погодитися", "приготувати їжу", "роздягатися", "прибрати" і навіть "принести пиво". Крім того, на іграшці вбудований "регулятор розміру грудей".

З точки зору активісток рухів за права жінок, ця іграшка ображає жіночу гідність і виставляє жінок як таких, що схильні до підпорядкування особистостей.

Представники магазину заявили, що пульт - зразок "примітивного гумору", але досить безпечний. Вони додали, що в продаж надійшов також і пульт управління чоловіком, проте всі копії цієї іграшки були швидко розпродані.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Феміністки образились за "пульт керування жінкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі