четвер, 05 травня 2011 16:31

FEMEN не придумали для ветеранів нічого кращого за голі груди
5

Сьогодні біля столичного монумента "Батьківщина-мати" жіночий рух FEMEN провів акцію до Дня Перемоги. Активістки руху розгорнули плакати "Батьківщина-мати, навчи перемагати" 6-ма мовами і висловили своє захоплення подвигом героям Великої Вітчизняної війни.

"Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, особливо жінки-ветерани, ми захопленні Вашими подвигами, Вашою красою, Вашою силою духу! Не рідко уявляємо себе на Вашому місці: на місці турботливої медсестри, холоднокровної снайперши, безстрашної партизанки, невтомних трудівниць тилу. Більш за все на світі хотілося б хоч у чомусь бути схожими на Вас у своїх думках, вчинках, прагненнях. Обіцяємо з усіх сил боронити Батьківщину, як від зовнішніх, так і від внутрішніх ворогів. Дякуємо Вам за приклад, як потрібно боротись та за науку, як потрібно перемагати!", - звернувся жіночий рух FEMEN до ветеранів ВВВ.

Зараз ви читаєте новину «FEMEN не придумали для ветеранів нічого кращого за голі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі