четвер, 13 грудня 2007 09:37

Федір Бондарчук п"яним впав з літака

Федір Бондарчук п"яним впав з літака

Тиждень тому відомий режисер Федір Бондарчук отримав перелом лівої стопи, впавши з трапа літака в одному з московських аеропортів, будучи напідпитку, повідомляє "Твой день".

На початку грудня Бондарчуку прийшла в голову ідея розвіятися за кордоном і він купив авіаквиток до Мілану. Перед посадкою на рейс Федір прийняв спиртне і це зіграло з ним злий жарт.

Піднімаючись по трапу літака, Бондарчук похитнув і звалився вниз по сходинках. Бортпровідниці та інші пасажири прийшли в жах. Здавалося б, після такого "польоту" будь-яка нормальна людина кісток не збере. Але Бондарчук здавалося нічого не відчув. Більш менш в себе режисер прийшов в кабінеті у хірурга, де йому констатували перелом стопи.

Замість того щоб сидіти удома і дотримуватися режиму спокою, Федір освоїв милиці і знову відправився на світські тусовки. "Зі мною все нормально", - сказав в інтерв"ю виданню Бондарчук, додавши, що гіпс йому знімуть вже 15 грудня, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Федір Бондарчук п"яним впав з літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі