пʼятниця, 09 листопада 2007 08:25

ФБР дізналося про різдвяні плани "Аль-Каїди"

ФБР США оголосило, що теракти, "покликані підірвати економіку США", готувалися протягом останніх 2 років і повинні відбутися в різдвяні свята в грудні 2007 року.

Федеральне бюро розслідувань США попередило, що "Аль-Каїда" готує серію терактів в крупних торгових центрах в Лос-Анджелесі і Чікаго.

Теракти, "покликані підірвати економіку США", готуються протягом останніх двох років і повинні відбутися в різдвяні свята в грудні нинішнього року.

Оперативна інформація про підготовку терактів була отримана ще у вересні, проте рішення про її оприлюднення було ухвалене лише напередодні.

В той же час у ФБР вважають, що розвіддані можуть виявитися дезінформацією або не відповідати дійсності. За останні п"ять років ФБР вже кілька разів попереджало громадян США про загрозу терактів "Аль-Каїди" на свята, і всі вони не підтвердилися.

У Федеральному бюро розслідувань підкреслили, що не володіють інформацією про неминучий теракт, проте призвали громадян зберігати пильність, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ФБР дізналося про різдвяні плани "Аль-Каїди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі