середа, 09 квітня 2008 15:31

Фарба для волосся перетворила дівчинку на інопланетянина (ФОТО)

 
13-річна Луї Куїн була госпіталізована після використання фарби для волосся L"orealCastingCremeGloss.

Після нанесення засобу на голову у дитини сталася сильна алергічна реакція, наслідки якої не пройшли навіть після десяти днів. "Через декілька годин після використання у мене почервоніли і почали свербіти очі. Потім почався набряк. На наступний ранок я ледве могла розплющити очі. Я думала, що осліпну і помру. Моя голова стала як у прибульця", - розповідає дівчинка.

Луї купила фарбу для волосся в магазині біля свого будинку в Моттінгемі, в південному передмісті Лондона, щоб пофарбуватися на вечірку з нагоди 14-ліття. Вона виконала інструкції на упаковці і нанесла засіб за допомогою мами, повідомляє Фактnews.

Лікарі ввели їй стероїди і антигістамін. Їй довелося приходити в клініку три рази. "Лікарі говорять, їй повезло, що зір не постраждав. Зараз набряк зменшився, проте вона як і раніше вся покрита виразками, які піддаються інфекції. Це жахливо", - говорить її мати Лорна.

Представник компанії L"oreal заявив: "Ми стурбовані тим, що відбулося з місіс Куїнс і зв"язалися з її сім"єю, щоб запропонувати медичну допомогу. Алергії на фарби для волосся дуже рідкісні, але можуть зустрічатися у дуже невеликої кількості людей", повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Фарба для волосся перетворила дівчинку на інопланетянина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі