вівторок, 12 лютого 2008 12:16

Фанатка знепритомніла від поцілунку Девіда Бекхема

Фанатка знепритомніла від поцілунку Девіда Бекхема
У той час, як Вікторія Бекхем знайомилася з новинками на Тижні моди в Нью-Йорку, на іншому кінці країни, в Голлівуді, її чоловік, Девід Бекхем, знайомився з дівчатами. Відбувалося це на вечірці з нагоди церемонії вручення музичної премії "Греммі" у продюсера Жермена Дюпрі в клубі Club Central.

"Бекхем з"явився близько першої ночі. Він активно спілкувався в Жерменом і базікав з Джанет Джексон", - розповідає очевидець.

Поява легендарного футболіста викликала переполох серед жіночої половини гостей вечірки. У якийсь момент одна молода фанатка підбігла до футболіста знайомитися. Загальновизнаний секс-символ не став перешкоджати прояву почуттів дівчини і прихильно поцілував її в щоку. На цьому місці нерви дівчини не витримали і від надлишку почуттів вона знепритомніла.

Проте Бекхем залишився незворушним, як і личить секс-іконі. "Він поводився так, ніби таке відбувається щодня. Він лише сказав: "Дайте їй води. З нею все буде в порядку", - говорить очевидець, повідомляє People.
Зараз ви читаєте новину «Фанатка знепритомніла від поцілунку Девіда Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі