пʼятниця, 06 травня 2011 09:29

Єжель дасть на День Перемоги святковий салют у дев'яти містах

Єжель дасть на День Перемоги святковий салют у дев'яти містах

Міністерство оборони розпорядилося 9 Травня провести святкові феєрверки у дев'яти містах України. Відповідний наказ "Про проведення святкових феєрверків на честь 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні" підписав міністр Михайло Єжель.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, 9 Травня о 21:00 у столиці України місті-герої Києві, містах-героях Одесі, Севастополі та Керчі, а також у містах Вінниці, Львові, Житомирі, Рівному та Дніпропетровську відбудуться святкові феєрверки двадцятьма залпами, повідомляє "ЛIГАБiзнесIнформ".

Нагадаємо, у Києві у День Перемоги відбудеться святкова хода, урочистий мітинг, військово-історичний фестиваль "Велика Перемога. Травень 45-го" та масове театралізоване концертне дійство "Ту славну весну не забути довіку" за участю ветеранів війни і жертв нацистських переслідувань. Крім того, колона військової техніки пройде від Бессарабської площі до Майдану. Під час "Маршу Перемоги" на головну вулицю столиці планується вивести БТР, танк Т-34, автомобілі "Віліс", ГАЗ-67 з гарматами ПТА і ЗІС-5 з гарматою ЗІС-3.

Зараз ви читаєте новину «Єжель дасть на День Перемоги святковий салют у дев'яти містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі