середа, 20 лютого 2008 09:47

Єву Лонгорію зняли топлесс на відпочинку (ФОТО)
9

Викроївши трохи вільного часу зі своїх графіків, Єва Лонгорія і Тоні Паркер відправилися провести час разом на сонці і на воді. І там зоряна дружина баскетболіста розслабилася до трусів.

Місцем для відновлення сил дружини вибрали Мексику, саме там пара насолоджується сонцем, купанням і відпочинком на пляжі. Видно, що закохані використовують кожну хвилину для свого медового місяця.

Правда канікули продовжаться зовсім небагато, вже на цьому тижні знов почнуться зйомки серіалу "Відчайдушні домогосподарки", де Єва грає одну з ролей.

А недавно актриса дебютувала на великому екрані. Лонгорія зіграла роль в новому фільмі режисера Джефа Лоуелла, який називається "Наречена з того світу". Єва зіграла привида дівчини, який переслідує свого коханого, постійно відлякуючи від нього потенційних наречених. Як заявила Лонгорія, їй припала до душі ця роль, хоча сама вона не вірить в привидів.

Фотографії, що з"явилися в Інтернеті, свідчать, що під час зйомок актриса поправилася. Єва Лонгорія, про яку говорили виключно як про одну з "худишок" Голлівуду, здивувала збільшеними стегнами і складками на животі.

Після того, як знімки були опубліковані, знов почали циркулювати чутки, що Єва вагітна, хоча вона не раз заявляла, що найближчим часом не збирається заводити дітей.

Проте на прем"єрі "Наречені з того світла" Лонгорія так уважно обмацувала живіт своєї подруги Джесіки Альби, що журналісти засумнівалися в правдивості її заяв.

Ну а поки "відчайдушна домогосподарка" відкинула свій звичний урочистий стиль і бродить по віллі в Лос-Кабос в драній футболці, рожевих трусах і бейсбольній кепці, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Єву Лонгорію зняли топлесс на відпочинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі