понеділок, 23 квітня 2007 12:07

Єврокомісія відклала обмеження для авіапасажирів

Європейська комісія знов відклала набуття чинності власного рішення про зменшення допустимих розмірів багажу, який можна проносити з собою на борт літака.

Вже з травня розмір ручної поклажі не повинен був бути більшим за 56х45х25 сантиметрів. Проте на прохання авіакомпаній і аеропортів, що опинилися неготовими до нових правил, Єврокомісія відклала початок їх введення спочатку на жовтень, а зараз і на травень наступного року.

Рішення про обмеження розмірів ручної поклажі було ухвалене восени минулого року у ряді інших заходів безпеки, як, наприклад, заборона проносити на борт літака рідин, за невеликим винятком, а також вимогою надавати для огляду верхній одяг і виймати з багажу ноутбуки та іншу електроніку.

Ці заходи вже в повному обсязі застосовуються в європейських аеропортах. Хоча згідно з правилами ЄС такі рішення є лише рекомендаціями, не обов"язковими до виконання, повідомляє Euronews.
Зараз ви читаєте новину «Єврокомісія відклала обмеження для авіапасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі