вівторок, 05 квітня 2011 09:42

Євро-2012 підвищив репутацію України серед країн "Великої Вісімки"

Євро-2012 підвищив репутацію України серед країн "Великої Вісімки"

Репутація України серед країн "Великої Вісімки" (США, Японія, Німеччина, Великобританія, Франція, Італія, Канада і Росія) протягом останнього року зросла на 6,7%.

Про це Інформаційному центру "Україна-2012 "повідомив директор з маркетингу компанії "Reputation capital" Олексій Чуєв, який посилається на відповідне дослідження "Reputation institute".

За словами експерта, найбільше на підвищення репутаційного індексу України вплинула підготовка до проведення в нашій країні чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Найбільший приріст довіри до України за 2010 рік продемонстрували Росія (19%), Італія (17%) і Франція (9%). Поряд з цим, згідно з дослідженням, готовність відвідати Україну в жителів країн "Великої Вісімки" зросла на 4,7 %", - відзначає пан Чуєв.

Він також роз'яснив, що на індекс репутації країни впливають такі параметри, як привабливість навколишнього середовища і економіки, а також ефективне державне управління.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 підвищив репутацію України серед країн "Великої Вісімки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі